• arjan-en-laureen
  • arjan-en-laureen2
  • arjan-en-laureen3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Arjan & Laureen-Live

Een live schilderij van de bruiloft van Arjan en Laureen. De enige richtlijn die ze van tevoren aangaven, is dat het een kleurrijk schilderij moest worden, verder werd ik compleet vrij gelaten.

Nou, kleurrijk is het geworden! Het is een sfeeropname van het feest, op een prachtige locatie aan het Eemmeer. Zodra de gasten klaar waren met eten, en de band de eerste noten begon te spelen, barstte het feest los en zat de sfeer er meteen in! Een groot voordeel voor mij als live-schilder, want ik kom meteen in een goede vibe om aan de slag te gaan.

Strategisch opgesteld aan de zijkant van de dansvloer kon ik op m’n gemak aan het schilderij beginnen, terwijl de dansende gasten tijdens een korte pauze konden zien of ik vorderingen had gemaakt.
Door de geweldige sfeer van de avond heb ik een goede opzet neergezet en hoefde ik thuis niet veel meer toe te voegen of aan te passen.
Gelukkig was het bruidspaar net zo enthousiast als ik en heeft het schilderij een mooi plekje gekregen boven de bank, op een turkooizen muur!